Meny
Annons

Prinsessan Madeleines bröllop – en bluff

prinsessan madeleine

Annons

Cyperns största tidning levererade igår en riktigt maffig nyhet: en svensk prinsessa ska gifta sig på Cypern, och det redan nu på fredag!

Philephteros, en av de största cypriotiska tidningarna, basunerade igår ut att en av de svenska prinsessorna ska vigas i staden Pafos nu på fredag. Akten skulle bli borgerlig och äga rum i rådhuset med stadens borgmästare som vigselförrättare.
Hur detta rykte uppstått är det ingen som riktigt vet, men klart är att det inte kommer att bli något prinsessbröllop där alls.

Värd för ett kungligt bröllop

Förberedelserna uppgavs dock av tidningen vara igång och två stora hotell uppgavs ha stängts för att kunna härbärgera alla hundratals kungliga bröllopsgäster från hela Europa.
Enligt ett annat rykte är det inte någon av prinsessorna som ska gifta sig men däremot någon annan inom kungafamiljen. Svenska hovets informationschef Nina Eldh meddelar att hon inte har en aning om vad detta rör sig om. Månne är det en önskedröm för Cypern att få vara värd för ett kungligt bröllop?

Av Ann-Sofie Lundin
Foto: Charles Hammarsten

Annons
Annons
Kommentarer

23 kommentarer till “Prinsessan Madeleines bröllop – en bluff”

  1. 1. Birgitta

    Visserligen brukar det heta ”Ingen rök utan eld” men detta var väl nästan att ta i lite väl mycket…

  2. 2. signe

    det är väl bra om det stämmer……..?? För då är ju den saken ur världen och fokus kan läggas på Viktorias bröllop!!!!!!!

  3. 3. Nina

    Igen gör SvenskDam en höna av en fjäder med en sådan missvisande rubrik. Ingenstans sades väl att det var just Madeleine som skulle gifta sig på Cypern, och så säger tidningen att hennes bröllop är en bluff. Hur tänker de egentligen på redaktionen, tror de vi läsare är dumma eller?

Senaste Kungligt


Till Kungligt »
AnnonsAnnons

Erbjudanden!

Ge bort Spara upp till 211 kr Prova på 4 nr på köpet

Senaste Kungligt


Till Kungligt »
Senaste Kändisar


Till Kändisar »
Senaste Fest och Premiär


Till Fest och Premiär »