Meny
Annons

Kronprinsessan Victorias reprisfavorit i Paris

kronprinsesan victoria_paris

Annons

Kronprinsessan Victoria tände julgranar och lyssnade på julkonsert.

Kronprinsessan Victoria tände julgranar och lyssnade på julkonsert.

Kronprinsessan Victoria värnar mycket om miljön och återanvändning. Likaså när det gäller klädvalet och trots att hon är ny modeprinsessa i ropet så behöver det inte vara nytt hela tiden. Favoriterna bär hon gärna om och om igen…

Kärlek i Paris…
Om det ändå vore så väl för Sveriges kronprinsessa – att tillsammans med blivande maken och prinsen Daniel få uppleva några dagar på tu man hand i kärleksstaden. Men plikten kallar och kronprinsessan Victoria tar sin roll som blivande regent på största allvar, planera drömbröllopet på heltid är inte att tänka på.

Luciatåg och julkonsert

Vid lunchtid igår landade hon för att närvara vid Sverigedagar i Paris, som är ett samarbete mellan Paris och Stockholms stad. Kronprinsessan Victoria tände två julgranar i stadshuset, som skänkts till Paris stad. Det bjöds på underhållning med luciatåg och julkonsert av Svenska kyrkans kör. Victoria var klädd i en knälång lilablå kappa med en matchande lila sammetssjal.

Favorit i repris

Senare på kvällen var det galamiddag där kronprinsessan Victoria delade ut Prix d’Excellence – Svenska Handelskammarens årliga företagspris. Den berömda svenska dansgruppen Bounce stod för underhållningen och kronprinsessan Victoria hade igen valt ”Den lilla svarta” för kvällen. Samma som hon hade under årets Kunskapsgala i Stockholm – den helplisserade svarta sidenchiffongklänningen med puffärmar och volanger. Till detta bar hon svarta klackskor med glittrande silverdetaljer och matchande aftonväska. Ännu en favorit i repris för kronprinsessan Victoria som vi gärna mer ser henne i.

Av Anna Frödell
Foto: Stella Pictures

Läs mer om kronprinsessan Victorias stil i Paris på Lottas kungliga modeblogg »

Annons
Annons
Kommentarer

18 kommentarer till “Kronprinsessan Victorias reprisfavorit i Paris”

 1. 1. Anna-Karin

  Väldigt snygga örhängen. Cool sessa :)

 2. 2. Christina Helsinki

  Underbar klänning. Hon klär i vilken färg som helst.

 3. 3. Hesselena en förvirrad storstadsbo

  Men varför har hon håret jämt som stramat, några lockar runt ansiktet skulle sitta fint.

  Iövrigt urtjusigt

Senaste Kungligt


Till Kungligt »
AnnonsAnnons

Erbjudanden!

Ge bort Spara upp till 211 kr Prova på 4 nr på köpet

Senaste Kungligt


Till Kungligt »
Senaste Kändisar


Till Kändisar »
Senaste Fest och Premiär


Till Fest och Premiär »