Meny
Annons

Hett rykte i Monaco: Furst Albert har två barn till

Annons

Sydafrikanska Charlene Wittstock, 33, fick fursten och halva kungarike under det överdådiga bröllopet i Monaco förra veckan. Men nu kan hon eventuellt också få två styvbarn till på köpet.

Det ryktas nämligen att den damtokiga furst Albert ska ha gjort ytterligare två kvinnor med barn. En italiensk kvinna uppger att hennes 18 månader gamle son är Alberts och det monegaskiska hovet bekräftar nu att Albert ska genomgå ett faderskapstest.

Ännu inte fött

Det andra barnet är ännu inte fött och sägs ha togolesiska flygvärdinnan Nicole Coste som mamma – samma kvinna som redan har sonen Alexandre Coste, 7, med Albert. Dessutom har ju Albert sedan tidigare dottern Jazmin Grace Grimaldi, 18, med amerikanska Tamara Rotolo.

Försökt fly

Albert och Charlene har varit tillsammans i sex år och så länge barnen varit äldre än sex år har Charlene tvingats acceptera fakta.
Men enligt den franska dagstidningen Le Journal ska hon ha blivit rasande över de nya uppgifterna och försökt fly hem till sitt Sydafrika tre gånger sedan i maj.

Provade brudklänning

Första gången ska hon ha försökt komma till den sydafrikanska ambassaden i Paris, när hon var i staden och provade brudklänning i början av maj.
Andra gången ska ha varit under Formel I-tävlingen Monacos Grand Prix.

Legal tronarvinge

Tredje gången ska hon ha stoppats på flygplatsen i Nice, men övertalats att stanna av en präst och flera av Alberts nära vänner. Albert och Charlene sägs sedan ha ingått ett resonemangsäktenskap, där han lovar henne ett liv i lyx om hon ger honom en legal tronarvinge.
Inga av de oäkta barnen har nämligen rätt till tronen. Om Charlenes tårar under bröllopet var av glädje eller sorg lär tiden utvisa…

Av Anna Sköld
Foto: Stella Pictures

Läs även:

Här hittar du alla våra artiklar om Charlene och Albert››

Bildspel: Furstinnorna Grace och Charlene››

Bildspel: Bröllopsfesten – en lyckad historia››

Webb-TV: Se bröllopet igen››

Glöm inte att följa oss på Facebook››

Annons
Annons
Kommentarer

84 kommentarer till “Hett rykte i Monaco: Furst Albert har två barn till”

 1. 1. Maggan

  Är detta sant så är det ju fruktansvärt synd om Charlene, hoppas då att hon kan sätta dit Albert så han får betala henne ordentligt.

 2. 2. Alexandra "Midnattsol"

  Herregud, vet inte denne vuxne man hur man skyddar sig??
  ETT barn må vara hänt, men att ha en massa barn till höger och vänster.. Det är nästan ofattbart korkat. Han kan inte heller skylla på att kvinnorna lurat honom eller något, för han borde veta att i hans position blir man väldigt lätt utnyttjad för pengar.. Därför är det hans ansvar att skydda sig om han nu nödvändigtvis vill vara med dessa kvinnor. Ett annat tips är att i alla fall försöka anstränga sig lite för att hålla Petter-Niklas på plats..
  Om han väntar barn med Nicole Coste igen, så borde han gift sig med henne istället, för det är uppenbart att han fortfarande har känslor för denna dam i så fall.. Men jag antar att en svart furstinna ifrån Togo inte säljer lika bra, som den blonda Charlene, som man nu ihärdigt lanserar som en ny Grace Kelly.. Tragiskt. Det är tragiskt för Charlene, mammorna och framförallt de barn som får växa upp med en pappa som de tvingas hålla sig på avstånd ifrån.. Även om de finansiellt kommer att få det bättre än de flesta andra barn som föds ur tillfälliga förbindelser..
  Om katolska kyrkan godkände vigseln om de visste om detta, så är det nästan ännu värre.. Men det visar ju som vanligt den sanna bilden av katolska kyrkan… ”Vi sopar allt under mattan, så ingen ser.”

 3. 3. Sthlm

  Vilket karlskrälle om det är sant. Charlene är ju isåfall ett riktigt offer och vad är vi för personer som sitter och tittar på ett sådant hyckleri.

Senaste Kungligt


Till Kungligt »
AnnonsAnnons

Erbjudanden!

Ge bort Spara upp till 211 kr Prova på 4 nr på köpet

Senaste Kungligt


Till Kungligt »
Senaste Kändisar


Till Kändisar »
Senaste Fest och Premiär


Till Fest och Premiär »