Meny
Annons

Kungliga juveler i överflöd – på film

Annons

Vi har här samlat ihop några olika filmer om kungliga juveler – från alla världens kungahus.

Är ni intresserad av kungliga juveler så kan ni titta lite mer på dessa olika filmer vi har hittat på YouTube, här visas allehanda vackra smycken upp från både då och nu. Här ser vi glittrande tiaror, magnifika halsband och allt annat vackert som burits av prinsessor och drottningar från all världens kungahus, som här kronprinsessan Victoria.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Kungliga svenska juveler:

Norska kungliga juveler:

Danska kungliga juveler:

Annons
Annons
Kommentarer

17 kommentarer till “Kungliga juveler i överflöd – på film”

  1. 1. Lilly

    I klippet kungliga svenska juveler vid 1.34 visas ett smyckesset med diamanter och smaragder ser det ut som. Jag har aldrig sett någon i den svenska kungafamiljen haft det på sig. Någon som vet vad det är för något?

  2. 2. A-K

    Det är som du Lilly säger: smaragder och briljanter. Från början var halsbandet ett praktskärp och det som idag är en brosch var spännet till skärpet. Drottningen har använt det vid flera tillfällen bla på Nobelfesten 1987 http://jennyalexandersson.blogg.se/images/2007/nobel_1987_1196179241_4828881.jpg

  3. 3. Greta Strand

    Sök rätt på bilder från Nobel 1987 Drottningen bär där smaragdhalsbandet du nämner. Tyvärr känner jag inte till dess historia. /Greta

Senaste Kungligt


Till Kungligt »
AnnonsAnnons

Erbjudanden!

Ge bort Spara upp till 211 kr Prova på 4 nr på köpet

Senaste Kungligt


Till Kungligt »
Senaste Kändisar


Till Kändisar »
Senaste Fest och Premiär


Till Fest och Premiär »