Meny
Annons

Prins Johan Friso kvar på sjukhuset – framtiden ännu oviss

Annons

Det holländska hovet tackar för stöd under denna svåra tid. Samtidigt försöker man återgå till ett någorlunda normalt liv – för prins Johan Frisos bägge döttrars skull.

Ännu vet man inte vad som kommer att hända med prins Johan Friso. Hans tillstånd är fortfarande stabilt med allvarligt och nu gör familjen allt för att prins Johan Frisos och makan Mabels bägge döttrar ska få ett så normalt liv som möjligt, trots allt som händer kring dem. Kronprinsessan Máxima tog därmed med sig sina tre barn och prins Johan Frisos döttrar med sig på en dag i backen på skidresorten Lech uppger flera medier.

På bilden här intill ser vi kronprins Willem-Alexander och Mabel på väg ut från sjukhuset i Innsbruck där prins Johan Friso ännu ligger nedsövd. Det holländska hovet tackar nu alla för stöd och hälsningar som man mottagit under denna svåra tid.

Vi återkommer så fort vi vet något mer.

Läs själva – på det holländska hovets hemsida››

Av Agneta Nisbeth
Foto: All Over Press, Stella Pictures

Läs även:

Drottning Beatrix vakar vid sonens sida››

Prins Johan Friso ej ännu utom fara››

Prins Johan Friso svårt skadad i lavinolycka››

Annons
Annons
Kommentarer

32 kommentarer till “Prins Johan Friso kvar på sjukhuset – framtiden ännu oviss”

 1. 1. ZZ

  Fint och bra gjort av Kronprinsessan Maxima. Viktigt att barnen inte för all framtid blir rädda för skidåkning och snö. Samt att de får in rutiner igen, det underlättar vardagen.

  Detta måste vara så tungt för hela den nederländska kungafamiljen. Om det sen stämmer att Drottning Beatrix hade planerat att abdikera, då lär det kännas svårt för både familjen och folket att kunna glädjas åt att få Kronprinsparet som regenter.

 2. 2. Annareh

  Helt vansinnigt att, som prins Johan Friso, ge sig ut utanför den säkra skidbacken och åka ”off pist”.

  Han orsakade själv olyckan och nu får familjen ta konsekvenserna – och om han överlever kan han ha fått bestående men pga. av den egna dumheten.

  Lite svårt att känna medlidande med en person som själv tagit ett beslut att utsätta sig för fara.

 3. 3. Demba

  # 2
  Han åkte ju inte offpist. Däremot i en preparerad röd backe som var i dåligt skick och som arrangörerna hade funderat på att stäng pga det.

Senaste Kungligt


Till Kungligt »
AnnonsAnnons

Erbjudanden!

Ge bort Spara upp till 211 kr Prova på 4 nr på köpet

Senaste Kungligt


Till Kungligt »
Senaste Kändisar


Till Kändisar »
Senaste Fest och Premiär


Till Fest och Premiär »