Meny
Annons

Ännu mer pompa och ståt i Storbritannien

Annons

Under måndagen kunde man se drottning Elizabeth under de traditionella festligheterna kring Garter Ceremony på Windsor Castle. Men även Kate och flera andra kungligheter fanns på plats.

Mer pompa och ståt från Storbritannien – här ser vi den brittiska kungafamiljen medverka under årets Garter Ceremony på Windsor Castle. Vid drottning Elizabeths sida fanns åter maken prins Philip som återhämtat sig efter sjukhusvistelsen.

Solig dag

Men här fanns också prins Charles, prinsessan Anne, prins Andrew, prins Edward och prins William – alla pampigt klädda i sina traditionella mantlar som såg ut att vara lite varma denna soliga sommardag.

I hattar

Vi hittade givetvis också prinsarnas hustrur – snyggt klädda och i eleganta hattar, Edwards maka Sophie, prins William hustru Kate  och Charles fru Camilla. Men även prinsessan Annes make Tim Laurence.

Prinsessan Anne med prins Andrew och prins Edward.

Drottning Elizabeth och prins Philip.

Hattprydda damer; Camilla och Kate åker häst och vagn.

Prins Edward och Sophe.

Kate rättar till något på prins Williams kläder.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Läs även:

Kate och William hade familjekul på Beaufort Polo Club››

Kates fantasifulla hattar››

Annons
Annons
Kommentarer

21 kommentarer till “Ännu mer pompa och ståt i Storbritannien”

 1. 1. Tina

  Snyggast var drottningen..1
  Den midnattsblå sammetscapen ihop med julrött och vita plymer är sensationellt vackert..!
  Camilla vann hattracet..igen..!

 2. 2. pia

  Jag har blivit obehagligt berörd av Camilla P-B:s närvaro vid hela det långa firandet av QE II:s diamantjubileum. Det är inte bara visavi Diana hon uppträtt stötande. En av de intervjuade i ett BBC-program berättade att hon gått under benämningen: ”The Buckingham Bicycle”. Detta med anledning av hennes minst sagt beredvilliga attityd vad gäller sängkamrater. Förmodligen ”two of a kind” dessa två. Fattas bara att Charles gör henne till drottning, trots löftet att hon inte skulle bli det. Måtte drottningen leva i många, många år än. William & Kate är enligt våra brittiska vänner allas högsta önskan på tronen.

 3. 3. Karina

  Jeg ved ikke, hvad Garter Ceremony egentlig er, men det må jo have noget at gøre med hosebåndsordenen, for alle medlemmer af kongehuset, som er indehaver af den, bærer den sammen med den lange blå velourkåbe, flot ceremoni.
  Dronning Margrethe bærer af og til en ”broche”, der minder om det, der sidder på venstre side af kåben, den må have noget at gøre med ordenen ?
  Hun er slået til ridder af hosebåndsordenen, præcis som også den norske og svenske konge er.

Senaste Kungligt


Till Kungligt »
AnnonsAnnons

Erbjudanden!

Ge bort Spara upp till 211 kr Prova på 4 nr på köpet

Senaste Kungligt


Till Kungligt »
Senaste Kändisar


Till Kändisar »
Senaste Fest och Premiär


Till Fest och Premiär »