Meny
Annons

Otrohetsaffären som alla talar om just nu…

Annons

Här har ni otrohetsaffären alla talar om i USA just nu, tonårsidolen Kristen Stewart ber pojkvännen Robert Pattinson om ursäkt offentligt efter en affär med mannen på bilden ovan…

Stjärnan frånTwilight-filmerna, Kristen Stewart, 22, som lever tillsammans med kollegan Robert Pattinson, 26, visar sig ha varit har varit otrogen med regissören Rupert Sanders, 41 som hon mötte under inspelingen av filmen Snow White and the Huntsman. Ni ser Robert och Kristen tillsammans på bilden här intill.

Offentlig ursäkt

Något som kanske i och för sig inte är helt ovanligt i Hollywood, men efter att en tidning visat bilder på affären så har nu alla inblandade – utom Pattinson – bett om ursäkt offentligt.

Jag älskar honom så

Först ut var Kristen Stewart som i ett pressmeddelande i People sa:
– Jag är djupt förtvivlad att ha förnedrat och sårat de nära mig och alla andra som är inblandade, jag har med mitt misstag satt mitt förhållande med den man jag älskar på spel. Rob – jag älskar, älskar honom så, jag är så ledsen, säger hon.

Rupert Sanders med sin hustru Liberty Ross.

Hoppas vi kan klara det

Sedan kom en offentlig ursäkt till, tvåbarnspappan Rupert Sanders som är gift med modellen Liberty Ross, säger i ett uttalande:
– Jag är helt bedrövad av den smärta som jag själv orsakat min familj. Min vackra hustru och underbara barn är allt jag har i världen och jag älskar dem med hela mitt hjärta. Hoppas vi kan klara av detta tillsammans.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Läs även:

Paolo Roberto skiljer sig››

Charlotte Perrelli ute med nya kärleken›› 

Sylvester Stallones son hittad död››

 

Annons
Annons
Kommentarer

10 kommentarer till “Otrohetsaffären som alla talar om just nu…”

 1. 1. Anna

  De bad om ursäkt offentligt iaf.
  En del ber inte om ursäkt offentligt, som vår kung!

 2. 2. Ansan

  #1#

  Varför skulle han göra det?….. Han har inget att be dig om ursäkt för! Din kommentar säger mycket om dig jälv som använder kriminella källor som sanningsvittne.

 3. 3. Tina

  Anna.
  Du representerar en sorglig obildad minoritet..

Senaste Kändisar


Till Kändisar »
AnnonsAnnons

Erbjudanden!

Ge bort Spara upp till 211 kr Prova på 4 nr på köpet

Senaste Kungligt


Till Kungligt »
Senaste Kändisar


Till Kändisar »
Senaste Fest och Premiär


Till Fest och Premiär »