Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Victoria tillbaka i Sverige efter långa resan - Silvia berättar

01 mar, 2017, 15:10
Agneta Nisbeth
Roligt!
Annons
Victoria och Daniel är hemma från den långa resan.
Victoria och Daniel är hemma från den långa resan.

Kronprinsessan Victoria och hennes familj har tillbringat de senaste veckorna utomlands. Svensk Damtidning kunde tidigare avslöja att det var en resa som planerats en längre tid och att Victoria och Daniel ville passa på att göra den medan barnen ännu är små.

Men nu är kronprinsessfamiljen hemma på Haga igen. Det bekräftar drottning Silvia.

– Ja, och det är trevligt att de är tillbaka nu och vi är väldigt glada över den där lilla familjen, alltså inte bara lilla Estelle utan också hennes lillebror, säger drottning Silvia till Svensk Damtidning.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Drottningen är i dag i Warszawa där hon bland annat delat ut Queen Silvia Nursing Award. Drottningen kommer att återvända hem redan i kväll och hinner alltså gratulera Oscar på ettårsdagen.

– Vi är naturligtvis väldigt glada över att lilla prins Oscar har födelsedag i morgon och morföräldrarna har naturligtvis tänk sig en present men vad det är kommer vi inte berätta. Men det blir jätteroligt.

Foto: Stella Pictures.

Annons