Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bjerkhagens egna ord om prinsessan Estelles premiär i kyrkan

15 dec, 2012, 09:16 
Annons

Nu har Estelle hört sin första predikan. Den hölls av ordinarie hovpredikant Michael Bjerkhagen, som själv berättar om händelsen.

Hovpredikant Michael Bjerkhagen skriver på sin facebook-sida hur det var att tala inför lilla Estelle, som gjorde debut på adventsgudstjänsten i Slottskyrkan häromdagen. Hur det var? Så här berättar hovpredikanten själv:

– Idag har jag predikat i Julgudstjänsten i Slottskyrkan, för all personal inom Kungliga Hovstaterna i närvaro av HM Konungen samt DDKH Kronprinsessparet,Prinsessan Estelle och Prins Carl-Philip. Det var fantastiskt roligt att vår yngsta lilla Prinsessa var med! Nu väntar Kungaparets jullunch för oss alla anställda i Karl XI:s galleri. Det skall bli trevligt!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL

Annons