Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottningens släkting med ny öron-piercing

04 feb, 2013, 10:04 
Annons

 Zara Phillips var först ut att överraska släktingarna med ett annorlunda smycke – på tungan. Nu var det hertigen av Kents barnbarn – Lady Marina-Charlottes – tur att visa upp sin nya piercing

Annons

Drottningen bjöd för en tid sedan in sina nära och kära till en familjelunch på slottet. En av släktingarna dök upp i en mycket uppseendeväckande piercing. Men Elizabeth visade inte med en min vad hon tänkte.

Här ovan till höger ser vi Lady Marina-Charlotte.

Stack ut från mängden

Klädkoden var strikt.

Annorlunda smycke

Hertigen av Kents barnbarn visade upp en ny piercing – en blank liten kula framför örat.

– Det är en så kallad “tragus-piercing”, som enligt Mail online “gör väldigt ont”. För den oinvigde är tragus den lilla flik av brosk som sticker ut framför hörselgången.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Privatskola

Lady Marina-Charlotte utbildades på privatskola för ca 30o 000 kronor om året och sägs nu ha tagit ett sabbatsår innan hon börjar läsa vid Oxford.

Annons

Diplomatisk

Lady Marina-Charlotte hoppas få arbeta för FN eller göra karriär inom internationell diplomati – en talang hon kanske haft behövt använda när hon nyligen chattade med prins Philip om sin piercing över middagsbordet!

Bizarr piercing

Det är inte första drottningen och hertigen av Edinburgh har sett en sådan bisarr piercing. Zara Phillips piercade en gång sin tunga. Och enligt uppgift har hon fortfarande har en smyckad navel.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Faksimil från Mail online, All over press

 

 

 

 

Annons