Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Fotboll i bröllopstalet?

17 jun, 2010, 18:07 
Agneta Nisbeth
Annons
carl-gustaf-tal

Det är full fart på vadslagningsbyråerna när det gäller kronprinsessan Victorias och Daniel Westlings bröllop. Framför allt gillar spelarna att sätta pengar på vad kungens tal ska handla om.

Att kungen ska nämna ”barnbarn” är en lågoddsare, som bara ger 1,25 gånger pengarna. ”Det sa bara klick”, ger däremot tio gånger insatsen. Oddset för att kungen nämner något om VM i fotboll i sitt tal är 50 till 1. Allra mest får den som vågar satsa på att talet ska innehålla namnet ”Jonas Bergström”, det ger tusen gånger satsade pengar!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Spelas på bilmärken

Märkligt är att det spelas hej vilt på vilken bil brudparet ska lämna kyrkan i och där är den vanligaste gissningen Volvo, följt av av Porsche och BMW. Detta trots att färden kommer att ske med häst och vagn! Var smekmånaden kommer att av avnjutas kan man också slå vad om. Brasilien och Bali spelas det mest på, men även Hawaii är populärt.

Läs mer om bröllopet här:

Av Eva Åström

Foto: Stella Pictures

Annons