Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Läsarnas favorit – här är brudklänningen som vann!

23 maj, 2018, 13:00 
Annie-Li Eriksson
Svensk Damtidnings läsare har sagt sitt – här är klänningen som Meghan Markle passade bäst i under bröllopsdagen den 19 maj.
Annons

Under prins Harrys och Meghans bröllop fick vi se den nyblivna hertiginnan i två fantastiska klänningar. Den ena som hon bar under dagens bröllopsceremoni i kyrkan kommer från brittiska Clare Waight Keller. Den påminner lite om kronprinsessan Victorias brudklänning som också hade båtringning. Till bröllopsfesten bar Meghan en annan vit långklänning med halterneck, också i brittisk design, av Stella McCartney.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Svensk Damtidning har frågat läsarna på Instagram vilken av klänningarna som hertiginnan var snyggast i. Det blev ett hyfsat jämt resultat men vi har en vinnare och det är klänning nummer ett – den klassiska med båtringning!

Prins Harry och Meghan Markle gifte sig 19 maj 2018.

55 procent röstade på brudklänningen av Clare Waight Keller och 45 procent röstade på klänningen av Stella McCartney.

Annons
Meghan Markle bar två klänningar under sitt och Harrys bröllop.

Se Meghans och Harrys officiella bröllopsbilder:

Videon kunde inte hittas

Foto: Stella Pictures och IBL

Annons