Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Leonores lycka – urgulliga bilden från pampiga bröllopet

08 jul, 2023, 20:38 
Minna Sarpaneva
Prinsessan Leonore och prinsessan Adrienne

Hela prinsessfamiljen var på plats på det hemliga bröllopet.

Annons

På lördagen vankades det bröllop i England, och inga mindre än prinsessan Madeleine och Chris O'Neill fanns bland gästerna.

Det var Chris systerdotter, Celine d'Abo och hennes Jake Giordano som förkunnade sin kärlek för varandra och hela prinsessfamiljen var på plats för den vackra ceremonin.

Därför har Madeleines och Chris barn så ovanliga namn!Brand logo
Därför har Madeleines och Chris barn så ovanliga namn!

Chris återförening med Eva O'Neill

Det var minst sagt en dag i kärlekens tecken, och det blev något av en återförening för familjen O'Neill.

Chris fick nämligen återigen träffa sina fem systrar, Tatjana, som är brudens mamma, Natascha, Stefanie, Annalisa och Karen som såklart var på plats för den stora dagen.

Annons

Även Chris mamma, Eva O'Neill, närvarade vid bröllopet. Mor och son har inte setts på bild tillsammans på flera år, men det ändrades under helgens kärleksfest.

Urgulliga bilden på Leonore

Inte nog med att Chris och Madeleine hade med sig barnen, prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne på bröllopet, Leonore dök även upp bland Celine d'Abos brudnäbbar!

Lillprinsessan var bedårande i en gammelrosa klänning som och matchande blomkrans i håret, som även bars av de andra små brudnäbbarna.

Annons

Enligt Expressen så var Leonore inte den enda av prinsessbarnen som var brudnäbb. Syskonen Nicolas och Adrienne ska också ha varit brudnäbbar. Det är dock något hovet inte vill kommentera.

Prinsessan Leonore som brudnäbb på Celine d'Abos bröllop.
Prinsessan Leonore (till vänster) tillsammans med de andra brudnäbbarna.

– Jag kan inte bekräfta någonting det är i så fall privata evenemang som hovet inte kommenterar, säger Margareta Thorgren, hovets informationschef till tidningen.

Oavsett, så var Leonore hur gullig som helst på den lyckliga dagen!

Annons