Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya beskedet – svärfar Charles ska leda Meghan till altaret

18 maj, 2018, 11:08 
Annie-Li Eriksson
Brittiska hovet har gått ut med nya uppgifter angående prins Harrys och Meghans bröllop som äger rum i morgon. Det blir Meghans svärfar, prins Charles, som kommer att leda henne fram till altaret i St Georges Chapel.
Annons

Som Svensk Damtidning tidigare skrivit så har det varit en del turer kring vem som ska föra Meghan till altaret i morgon den 19 maj. Från början var det ju tänkt att hennes pappa Thomas Markle skulle göra det men under natten till torsdagen genomgick han en hjärtoperation och kommer inte ens kunna närvara vid dotterns stora dag. Det har istället spekulerats om Meghans mamma Doria Ragland kommer att gå med henne i kyrkan, men nu har brittiska hovet gått ut med ett nytt pressmeddelande!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

På Twitter skriver hovet att det blir hennes blivande svärfar prins Charles som kommer att leda henne istället. I meddelandet skriver de:

“Meghan Markle har bett hans Kungliga Höghet prins Charles av Wales att leda henne fram till altaret i St George’s Chapel på bröllopsdagen. Prinsen glad över att få välkomna fröken Markle till kungafamiljen på det här sättet.”

Foto: Stella Pictures

Annons