Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Beatrice får kritik för alla semestrar

13 apr, 2015, 08:00 
Annons
Beatrice-1

Daily Mail toppade i veckan med nyheten om prinsessan Beatrice lata liv. På sex månader har drottningens barnbarn haft elva lyxsemestrar!

Medan prins Charles och prinsessan Anne leder flitighets-ligan i kungliga Europa, har lillebror prins Andrew inte direkt visat på någon större arbetsiver. Än värre är det med Andrews äldsta dotter.

Bea-ibl

Prinsessan Beatrice har framstått som en heltidsarbetande, självförsörjande person, som inte tynger skattebetalarnas börs. Men sanningen är den, enligt den brittiska tidningen, att det som sysselsätter Bea mest är alla semestrar hon åker på.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

I påskas reste 26-åringen till Verbier i alperna. Där tillbringade hon också Alla hjärtans dag med sin pojkvän Dave Clark.

Bea-2

Påsklovet i alperna var Beatrice sjätte semester på bara sex månader!

Bea-ibl-2

I november festade hon loss med vännerna i Beijing innan hon fortsatte till Karibien, där hon firade nyår med champagne på en lyxyacht.

Annons
Beatrce-ibl

Vidare flög hon till St Bart för att lapa sol. Hon sade upp sig på Sony innan hon styrde kosan till St Bart igen.

Beatrice-ibl

Utvilad och pigg reste hon till New York för att träffa lillasyster Eugenie, som bor i staden.

Britterna har nu insett att deras prinsessa njuter av sol, stränder, snö och skidåkning. Väldigt ofta. Och Daily Mail lovar en uppdatering av “den heltidsarbetande Beatrice” digra program.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL

Annons