Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se Elton John sjunga Happy birthday för Romeo Beckham!

04 sep, 2018, 11:07 
AvAnnaClara von Hofsten
När man fyller 16 år spelar det ingen roll om det är självaste Elton John som sjunger födelsedagssången – det är lika pinsamt i alla fall! Fråga Romeo Beckham.
Annons

Nyligen fyllde Victoria och David Beckhams näst äldste son, Romeo, 16 år. Familjen Beckham firade tillsammans med Romeos gudfäder Elton John och hans make David Furnish. Och visst ser man hur pinsamt födelsedagsbarnet tycker att det är – trots att det är en världsstjärna som tar ton!

Tryck på play för att se den roliga filmen när familjerna Beckham och John/Furnish sjunger och äter tårta!

Det blev ett roligt födelsedagskalas, med tårta, sång och båtutflykt!

Här njuter David och Victoria Beckham  tillsammans med gode vännen Elton John.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Superstjärnan Elton John har som bekant många vänner i societén. Artisten var ju en av gästerna på Harry och Meghans bröllop tidigare i år. Då ställde han in två stycken konserter i Las Vegas för att kunna närvara på bröllopet. Han stod även för en del av underhållningen på bröllopsmottagningen under kvällen.

David Beckham har även han sina kopplingar till det brittiska kungahuset. Så sent som i somras deltog den forne fotbollshjälten vid utdelningen av utmärkelsen Drottningens unga ledare på Buckingham palace. Där dök både Meghan och Harry upp – och såklart även drottning Elizabeth var där för att representera kungahuset.

FOTO: IBL, Instagram

Annons