Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Svensk Damtidning i kungliga England

11 apr, 2019, 11:00 
Från drottningens hovstall till svenska kungafamiljens favorithotell. Svensk Damtidning är på plats i London - och redo att rapportera när Baby Sussex gör entré.
Annons

Svensk Damtidning är på pressresa i kungliga England, så här dagarna (eller timmarna?!) innan Meghans och prins Harrys baby gör entré och den stora babyyran bryter ut. Planen är att du ska få hänga med oss bakom kulisserna – så då och då kommer det att dyka upp lite godbitar på Svensk Damtidnings stories på Instagram.

Meghan och prins Harry
Snart kommer Baby Sussex… och vi är redo att rapportera direkt!

Svenska kungafamiljens favorithotell i London

Under veckan som kommer ska vi bland annat få en specialvisning av drottning Elizabeths magnifika hovstall, luncha på prinsessan Dianas gamla favoritkrog, spana in den svenska kungafamiljens favorithotell i London och dricka kungligt afternoon tea på The Ritz.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Och så HOPPAS vi på en glimt av prins Harrys och Meghans nya hem Frogmore Cottage – åtminstone på håll…

Frogmore cottage

Dessutom är det ju även 200 år sedan britternas legendariska drottning Victoria föddes och i slutet av veckan får du hänga med till hennes magiskt vackra sommarslott på Isle of Wight i södra England.

Annons

Själva reportagen kommer att dyka upp här på svenskdam.se framöver, men du kan som sagt följa med oss på Insta Stories  redan nu, för lite bakom kulisserna-bilder. Är det förresten något särskilt du vill veta mer om? Hör av dig i kommentarsfältet i så fall!

Meghans och Harrys bröllopsfoto
Snart är Baby Sussex här – inte ens ett år efter att Meghan och Harry gifte sig,

Läs mer:

Foto: TT, Helena Wiklund

Annons