Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Det bar Sofia på fina sommarbilden – valde nya favoritmärket

02 jul, 2019, 16:00
AvJohanna Lejon
Prinsessans Sofia väljer norsk design – igen. Hennes nya rosa sommarklänning kommer från By TiMo.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Under måndagen den 1 juli skickade prinsfamiljen, Carl Philip, prinsessan Sofia, prins Alexander och lille Gabriel, ut en underbar sommarhälsning via Instagram. Familjen poserade i ett hav av grönska – och hälsade världen en glad sommar.

I vanlig ordning, det är ju ofta så med kungligheternas foton, var bilden färgkoordinerad – i rosa och blått. Prins Carl Philip bar en perfekt struken blå skjorta och prinsessan Sofia strålade i en fantastisk rosa sommarklänning med små blommor.

Det bar Sofia på prinsparets sommarhälsningbild

Prinsessan Sofias snygga klänning kommer från det norska märket ANNONS By TiMo, ett märke som i vår seglat upp och blivit ett av prinsessans nya favoritmärken. Vid två tillfällen, exklusive detta, har prinsessan burit By TiMos design: vid en auktion på Bank Hotel i Stockholm och vid ett möte rörande prinsparets stiftelse. Just nu är Sofias nya klänning på rea! ANNONS Här kan du köpa den!

Annons

By TiMos design passar för den moderna kvinnan som vill klä sig romantiskt och med inslag av vintage. Plaggen är feminina och designen är ofta elegant men samtidigt bohemisk.

Och märket då? Ja själva beskriver sig By TiMo som ett märke som jobbar ärligt och med integritet, hantverket är tidlöst och modernt romantiskt. Sanning, medvetenhet och kvalitet är ledorden. Stilen? Modern vintage (som sagt!), färgerna är ofta starka utan att för del skull vara skrikiga. By TiMo grundades 2004 av Tine Mollatt som i dag arbetar som kreativ chef på varumärket.

Inspirationen till designerna finner Tine genom att träffa nya människor och uppleva nya platser på sina resor. Hon är själv med hela vägen från skisser av plaggen tills att de når fram till butikerna. Den moderna romantik och tidlösa designen har gjort varumärket mycket populärt de senaste åren, också norska kronprinsessan Mette-Marit och vår egen Victoria har burit By TiMo vid ett antal tillfällen.

Klänning från By TiMo. ANNONS Läs mer och köp här. 

Foto: TT/Kungliga Hovstaterna

Annons