Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

11 bilder som visar att Leonore är världens charmigaste prinsessa

03 jul, 2017, 09:30
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Varning för sötchock!
Annons

Treåriga Leonore är en sprallig prinsessa med mycket spring i benen. Det märktes inte minst under lillebror Nicolas dop i Drottningholms slottskyrka då Leonore bjöd gästerna på en riktig show. Ja, medan hennes föräldrar hade fullt upp med att lugna den skrikande lillprinsen så passade storasyster på att dansa loss framför dopfunten.

Och minns ni rymningsförsöken under familjens officiella besök på Gotland? Istället för att träffa sin doppresent, gotlandsrusset Haidi, bestämde sig Leonore för att ge sig ut på en egen upptäcksfärd i hästhagen. Det ständiga passandet är kanske inte helt lätt för Madeleine och Chris – men vi andra tycker förstås att lillsessan är hur söt som helst!

Se bildspelet på Leonore:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto: IBL/Stella Pictures

Annons