Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Anställd bryter tystnaden om att jobba med Daniel – orden om arbetsmiljön

06 sep, 2024, 04:00
Prins Daniels kollega visar upp arbetsmiljön – och det är precis som man trott!
Annons

Uppväxt i ett falurött kedjehus i Ockelbo, nära både fotbollsplan och hockeyrink, hade prins Daniel i stort sett alla förmåner till rörelse och ett friskt, sportigt liv.

Victoria och Daniels dans fångas på film – se härliga klippet!Brand logo
Victoria och Daniels dans fångas på film – se härliga klippet!

Daniel provade på det mesta. Han älskade att röra på sig och när han äntrade den kungliga världen blev det självklart att han i vissa kretsar gick under epitetet ”Sportprinsen”.

Därför var det helt logiskt att han och kronprinsessan Victoria 2016 startade organisationen Generation Pep, vars syfte är att få fler barn och unga att röra på sig.

Annons
Prins Daniel och kronprinsessan Victoria
Daniel är en mycket idrottsintresserad prins. Mikael Fritzon/TT

Carolina Klüft om att jobba med prins Daniel

Men Daniel var inte nöjd där. Han ville knyta till sig duktiga medarbetare, kollegor som förstod vidden av hälsa och motion, personer som visste vad de pratade om, som kunde agera i stället för att snacka.

In kom Carolina Klüft, känd som en av Sveriges mest framgångsrika atleter, och landade rollen som verksamhetschef – en värvning som Daniel och Victoria var mycket nöjda över.

– Prins Daniel och jag jobbar en del tillsammans. Kronprinsessan har ju en mängd andra uppdrag så det blir inte lika mycket. De är oerhört engagerade vilket är inspirerande. Prins Daniel träffar jag ganska ofta. Han är en väldigt klok och rolig person att jobba ihop med, har Carolina Klüft sagt till Femina.

Annons

Visar upp arbetsmiljön

Ja, roligt på jobbet verkar Carolina onekligen ha. Mycket av arbetet sker i det tysta, men så ibland händer det att den forna friidrottsstjärnan delar med sig av bilder från arbetsplatsen.

Enligt Carolina är det också den ”bästa och roligaste arbetsplatsen”, något som vittnar om att hon trivs väldigt bra på jobbet, och under onsdagen tog de en paus i arbetet för att ägna sig åt lite kollegial rörelsestund.

– Rörelsepaus på jobbet. Oj, oj oj, säger en flåsande Carolina Klüft, samtidigt som hennes och kollegornas ben studsar mot golvet i en hiskelig takt.

Carolina Klüft
Kameran hinner knappt med i den hiskeliga takt som Carolina och kollegorna håller under rörelsepausen. Instagram

Foto: TT/Instagram

Annons