Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Bildspel: Bröllopsfesten - en lyckad historia

03 jul, 2011, 09:37
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Hela kungafamiljen fanns på plats när det var dags för den stora bröllopsmiddagen. Då hade alla bytt om till galautstyrsel.

Det blev en mycket lyckad fest för alla inblandade – inte minst för brudparet själva furst Albert och furstinnan Charlene som nu äntligen kunde slappna lite, av efter alla vigslar. De hade – precis som alla gäster – bytt om till den stora galamiddagen som komponerats av Alain Ducasse.

Madeleine och Carl Philip

Vi ser här ovan prins Daniel och kronprinsessan Victoria och intill har vi prins Carl Philip med sin syster prinsessan Madeleine.

Annons

Ny klänning igen

Men givetvis var det brudparet som stod i centrum denna magiska dag i Monaco. Nu såg de bägge betydligt med avslappnade ut och furstinnan Charlene var vacker som en dag i sin nya klänning, även den av Armani. Det blev några olika outfits under dessa tre dagar med bröllopsfestligheter.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Läs även Johanna Lejons Kungliga Modeblogg om festens klänningar här››

Åsa Bönnelyche bloggar direkt från Monaco››

Se fler bilder från festen här nedan.

Glöm heller inte att köpa nästa nummer av Svensk Damtidning med ett stort reportage från bröllopsfestligheterna.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures och All Over Press

Läs även:

Webb-TV: Se bröllopet igen››

Så var dom gifta för andra gången››

Kungligheterna på plats››

Idag kommer även den svenska kungafamiljen till Monaco››

[smooth=id: 579; width:430; height:850; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Annons