Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Childhoods nya satsning - gör trendiga accessoarer

31 okt, 2016, 08:27
AvJohanna Lejon
Childhoodarmbandet är redan en succé. Nu tar drottningens organisation nästa steg och satsar vidare på trendiga accessoarer.
Annons
Madeleine-Childhood-Ibl1

Det klassiska Childhood-armbandet, med olikfärgade pälor, är en succé utan dess like. Både prinsessan Madeleine och drottning Sivlia använder flitigt armbanden.

Queen Silvia at Elderly Centres 30th anniversary

Armbandet har också gjorts i andra former, som Sophie by Sophies silver- och guldfärgade och det med guldfärgade pärlor som prinsessan Madeleine är extra förtjust i.

Annons
Madeleine-Childhood-Ibl2

Nu tar Childhood ett steg vidare och satsar på trendiga accessoarer ännu en gång. Childhoods egna hörlurar, och iPhone-skal, finns nu till salu.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Childhood-2-600x600

Det var för någon vecka sedan som man lanserade de ny accessoarerna, vita med olikfärgade prickar. Kollektionen är gjord i samarbete med företaget Happy Plugs.

Annons
Childhood-Case-2-600x600

Här hittar du hörlurarna och mobilskalet.

Av: Johanna Lejon.

Annons