Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Dolda budskapet bakom bilden på Carl Philip

04 okt, 2019, 13:11
Av
Dolda budskapet bakom nya bilden på Carl Philip hyllas
Carl Philip delade en ny strålande bild på Instagram. Men det är inte bara prinsens leende som väcker uppmärksamhet – även hans dolda budskap bakom bilden berör.
Annons

Det fullkomligt yr in kärlek över Carl Philip efter den bild han delade med sig av på Instagram.

Prinsen ser rakt in i kameran och avfyrar ett fantastiskt leende in i kameran. Och följarna kan inte hålla sig från att häpna.

Carl Philips sötchock

“Fint leende prinsen”, skriver en av följarna.

En annan konstaterar det alla känner:

“Sicken söt prins vi har”.

Sofias blick tyder på att hon håller med följarna

Men det är inte bara Carl Philips sötchock som berör. Det finns också ett dolt – och för prinsen viktigt – budskap bakom bilden.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

På Instagram avslöjar han varför han gnistrar så.

“Något som vi aldrig kan få för mycket av är medmänsklighet. Stort som smått. En liten gärning som kan göra någons dag är att le mot någon som inte förväntar sig det. Det kan göra större inverkan än du anar”, skriver han

Carl Philips sanning bakom fina bilden

Carl Philip förklarar vidare:

“Jag är beskyddare av den ideella organisationen Operation Smile som opererar barn med läpp-, käk- och gomspalt. Operationen kan vara livsavgörande för att kunna få i sig näring men även för att motverka ett utanförskap”.

 

 

 

Foto: TT/Instagram

Annons