Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Hektiskt för kronprinsessan Victoria

22 okt, 2014, 16:20
author
Annons
Victoreia-

Ett möte, ett jubileum och en middagssupé. Det är en hektisk dag för kronprinsessan Victoria, som tidigare idag stöttade pappa kungen under ett jubileum i Stockholm.

Det har varit en fullspäckad arbetsdag för kronprinsessan Victoria. Tidigare under dagen mötte Victoria och maken Daniel UD för en briefing inför parets besök i Estland i nästa vecka, en resa Svensk Damtidning självklart kommer att bevaka på plats! Därefter var det snabbt iväg på uppdrag med kungen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Stockholm Environment Institute, 25:th aniversary

Den kungliga duon närvarade vid Stockholm Environmental Institutes 25-årsjubileum. Kungen, iförd silvergrå slips och stor näsduk i kavajfickan, höll tal, medan kronprinsessan i kornblått lyssnade intresserat i publiken.

Stockholm Environment Institute, 25:th aniversary

Senare ikväll är det dags för programpunkt nummer tre, närmare bestämt en riksdagssupé på Kungliga slottet i Stockholm. Kungaparet, kronprinsessparet och prins Carl Philip står som deltagare, men kanske får vi äntligen se prinsens fästmö Sofia Hellqvist på sitt allra första middagsuppdrag med den kungliga familjen.

Av Margareta Gotthardsson

Foto: All Over Press

 

Annons