Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kronprinsessan Victorias uppdrag fortsätter

24 jan, 2012, 11:00
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Kronprinsessan Victoria har minsann inte stängt kalendern än – under måndagen kom hon, tillsammans med kung Carl Gustaf och drottning Silvia, till en konsert i Rikssalen på slottet.

Annons

Kronprinsessparet fortsätter sina uppdrag tillsammans, under måndagen ska de enligt den kungliga kalendern ha besökt EKN, The Swedish Export Credits Guarantee Board i Stockholm under dagen.

Konsert i Rikssalen

På kvällen var det dags att närvara vid Unga musik på Slottets konsert i Rikssalen på Kungliga slottet som ni ser på bilderna här intill. Kronprinsessan var inte ensam här heller, hon kom med sin pappa kung Carl Gustaf och sin mamma drottning Silvia.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Sedan är det tänkt att kronprinsessan och maken ska besöka Utbildningsdepartementet onsdagen den 25 januari och nu på fredag ska de – i alla fall enligt den kungliga kalendern på hovets hemsida – närvara vid högtidlighållandet av Förintelsens minnesdag, Raoul Wallenbergs torg i Stockholm. För än tänker hon inte riktigt slå av på takten, vår duktiga och ambitiösa kronprinsessa.

Läs om kvällen här – på hovets hemsida››

Läs mer på hovets kungliga kalender här››

Av Agneta Nisbeth

Foto: Charles Hammarsten

Läs även:

Se fler bilder från kvällen på bloggen Bakom Kulisserna här››

Drottning Silvia har delat ut stipendier››

Bildspel från Margrethes firade i Köpenhamn››

Annons