Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kungaparet delade ut pris till Årets Ölänning

16 jul, 2014, 12:08
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
kungen-ste

Kungen ses här ut Årets Ölännig till Arne Svensson vid utnämningen av “Årets Ölänning” på Sollidens slott på Öland.

På 30 minuter svidande drottning Silvia om från fritidskläder till folkdräkt idag, det märks att hon gjort det förr! Kungaparet kom till och med för tidigt till dagens ceremoni för årets Ölänning, och kungen tittade förvånat på klockan när han märkte det!

carl-gustaf-silvia-ste

Kungen överlämnade Sollidenpriset till 2014-års Ölänning – Arne Svensson. Arne Svensson är friidrottsledare och startade för 40 år sedan friidrottsverksamheten i Färjestaden och juryns motivering löd:

Annons

– Arne Svensson är en redig ölänning som oförtrutet entusismerat, tränat, inspirerat och utvecklat tusentals öländska barn- och ungdomar så väl nybörjar- som elitnivå. Arne Svensson är en prisad ledargestalt och en förebild för nya generationer ledare.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
carl-gustaf-silvia-ste

Av Margareta Heed

Foto: Stella Pictures

 

Annons