Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Lämnar Djurgården - hit går Carl Philip och Sofias hemliga flytt

06 apr, 2016, 09:01
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Det är mycket som händer i Carl Philip och Sofias liv just nu. Förutom att de väntar sitt första barn håller de just nu på att flytta. Vi vet var!
Annons
Sofia-carl-philip-ao-1

Att få barn är inte bara en känslomässig omvälvning. Det kan även kräva en del praktiska förändringar. Särkilt om man är kunglig. På onsdagsmorgonen kom nyheten att Carl Philip och Sofia lämnar villan på Djurgården för att flytta in i Victoria och Daniels gamla bostad Sjöflygeln ute på Drottningholm, skriver Expressen.

Hovet har tidigare meddelat att prinsparet ska ha barn i april och nu får de alltså “boa in sig” i en helt ny bostad. De ska åtminstone bo granne med kungen och drottningen i minst ett år och visst blir det ganska skönt att ha farmor och farfar så pass nära under den första bebistiden. Flytten till Drottningholm är dock bara tillfällig, erfar Svensk Damtidning.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Sjöpaviljongen ligger bara ett par hundra meter från Drottningholms slott.
Sjöpaviljongen ligger bara ett par hundra meter från Drottningholms slott.

Enligt uppgifter till Expressen har de redan flyttat och gjort sig hemmastadda i Sjöflygeln, där Victoria och Daniel bodde innan de flyttade till Haga. Orsaken till flytten ska vara att prinsparet ville komma närmare familjen.

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: IBL-AOP, Stella Pictures

Annons