Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Madeleine: Man får verkligen perspektiv på saker och ting

01 jan, 2015, 10:03
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
chris-madeleine-leonore-svt

Det är en lycklig och öppen prinsessa vi möter i SVT:s Året med kungafamiljen. I en trailer för programmet kan man höra henne säga att hon älskar att vara på Solliden.

I SVT:s Året med Kungafamiljen ser vi prinsessan Madeleine och maken Chris tillsammans med sin dotter Leonore.

– Solliden är ett otroligt speciellt ställe för oss och vi är väldigt glada över att få vara här. Det är jätteskönt att få tillbringa några veckor tillsammans med familjen. Och det är extra roligt nu när vi har Leonore, så att mormor och morfar får spendera tid med henne och lilla kusinen Estelle, säger prinsessan Madeleine, när ”Året med Kungafamiljens” producent Sara Bull möter prinsessan och Christopher O’Neill tillsammans med dottern, prinsessan Leonore på Öland.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Här kan ni se en sekvens från tv-programmet Året med kungafamiljen med Madeleine och Chris på SVTPlay››

estelle-svt

Frilansproducenten Sara Bull träffar hela kungafamiljen på Solliden och pratar bland annat om föräldraskap och möten med svärföräldrar. I en längre intervju med Sofia och prins Carl Philip berättar de bland annat om förlovningen och om första mötet med svärföräldrarna.

kungafam-svt

Här kan ni se ett annat inslag från Året med kungafamiljen med bland annat prinsessan Estelle››

Programmet sänds tisdag 6 januari 20.00 i SVT1 och SVT Play

Foto: SVT Play

 

Annons