Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Madeleine väljer favoritlook på nya fotot

16 mar, 2016, 10:50
AvJohanna Lejon
I samband med att de nya bilderna på prinsessan Estelle, Victoria och Daniel släpptes kom också en ny bild på prinsessan Madeleine.
Annons
Madeleine

Den nya bilden på prinsessan Madeleine är, också den, tagen av Anna-Lena Ahlström. På bilden bär prinsessan Madeleine klänning från Fadi el Khoury samt diademet med akvamariner, ett lån från faster Margaretha. Tiaran med akvamariner är gjord i en så kallad kokoshnikmodell och är ett arv från kungens farmor prinsessan Margareta. Prinsessan Sibylla brukade bära diademet och lät det sedan gå i arv till kungens syster prinsessan Margaretha. Looken Madeleine har på de nya bilderna har på kort tid blivit hennes stora favoritlook. Hon bar klänningen, och diademet, på Nobelfesten och likaså på sagokalaset på Kungliga slottet i februari.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Johanna Lejon

Foto: Anna-Lena Ahlström/Kungahuset

Annons