Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Madeleines fina möte på slottet - se bilderna!

13 sep, 2016, 10:36
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Ännu en önskedröm har gått i uppfyllelse! Se bilderna från prinsessan Madeleines fina möte på slottet i går.
Annons

Enna, sju år, var så andäktigt lycklig över att få sin önskan uppfylld att hon lyste upp såväl prinsessan Madeleines som drottning Silvias arbetsdag i går. Söt som en riktig prinsessa var hon också i sin rosa klänning och turkosblått diadem med rosenknopp på.

Det märktes tydligt hur barnkär Madeleine är, där går hon sannerligen i sin mammas fotspår, så är hon ju också beskyddare för insamlingsstiftelsen “Min Stora Dag”, som verkar för att förverkliga önskedrömmar för barn och unga med svåra sjukdomar och diagnoser.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Lilla Enna lider av en sjukdom som gör vardagen extra tuff och hennes stora dröm var att få träffa drottningen och prinsessan Madeleine. Så inte undra på att hennes ögon strålade då hon blev inbjuden till prinsessan Sibyllas våning på kungliga slottet i Stockholm. Drottning lade händerna lite beskyddande på flickans axlar och Madeleine och Enna poserade bredvid varandra i den fina soffan med gulddekorer.

För säkerhets skull hade Enna som rest ända från Skåne, med sig sin storebror Omar och mamma Amira, och gissningsvis utbytte de tre mödrarna erfarenheter om hur det är att vara mamma.

Av: Kristina Svedell.

Foto: Kungahuset.se/Kate Gabor

Annons