Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Madeleines sommar - stannar hon i New York?

27 maj, 2011, 14:36
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Het, lång sommarnatt…minns ni refrängen som plågade oss i åratal. För Madeleine kan det bli verklighet. Det lär bli ett antal svettiga dygn för prinsessan i New York. Manhattans gator brukar fullkomligt koka under junimånad. Då flyr de som kan asfalten för mer behagligare platser. Frågan är – vart åker Madeleine?

Enligt den kungliga kalendern har prinsessan Madeleine uppdrag i Sverige först den 14 juli, då storasyster Victoria fyller 34 år. Sin egen födelsedag firar hon utomlands, men inte i New York utan på betydligt närmare håll, sägs det.

Annons

Chris mamma

– Med all sannolikhet befinner sig Madeleine i Europa den 10 juni, men inte i kungariket Sverige. Kanske är hon i London hos Chris mamma. Där kan Madeleine och pojkvännen umgås med vänner och så har de nära till franska Rivieran, berättar en bekant till paret.

På bröllop

Ja, underbara Medelhavet lär ju än en gång få svalka en sommarvarm, brunbränd prinsessa av Sverige. Madeleine är bjuden, tillsammans med resten av familjen, till prins Alberts bröllop i Monaco den 1 och 2 juli. Så innan dess kommer prinsessan se till att få en smickrande solbränna.

Till Solliden

En tur blir det allt till villan i franska St Maxime. Därefter beger hon sig hem till Solliden, Ölands-palatset som hon skrivit C-uppsats om och tillbringat alla sina barndoms somrar. Men frågan är om det italienskinspirerade lustslottet lockar nu.

Annons

Bittra minnen från förlovningen med Jonas har lagt sordin på stället. Dessutom vet vi att Madeleine inte var överförtjust över prins Carl Philips nya flickvän Sofia Hellqvist….Madeleine och prinsexet Emma Pernald är ju fortfarande mycket bra vänner. Svår sits för familjen Bernadotte. Sommaren på Solliden är bäddad för intriger minsann….Det är nu allt kan hända!

Chris i kungariket Sverige

En förlovning eller två vore ju på sin plats efter alla tårar! Enligt meteorologerna ska den svenska sommaren smygstarta och bli allt varmare i augusti. Prinsessan ska vara i Sverige under juli månad. Och hon stannar hela augusti också. Var så säkra! Förhoppningsvis får vi äntligen se Chris O´Neil i kungariket Sverige.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures, IBL och Charles Hammarsten

Läs även:

Carl Philips och Sofias hemliga galakväll på Operan››

Prinsessan Madeleine firar födelsedag i USA››

Prinsessan Madeleine arbetar vidare med sina projekt››

Prinsessan Madeleine har varit i San Francisco››

Annons