Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Madeleines sorg efter terrorattacken: "Mycket, mycket tagen"

10 apr, 2017, 14:46
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Följer utvecklingen från London.
Annons

Prinsessan Madeleine befann sig i London när terrorattacken inträffade i Stockholm. Hela kungafamiljen informerades omedelbart och redan under fredagskvällen gjorde Madeleine ett första uttalande på sin Facebooksida.

Under måndagen samlades kungafamiljen för en minnesceremoni. Prinsessan Madeleine var inte på plats, men meddelade via Facebook att hon planerade att hålla en tyst minut i London.

Prinsessan Madeleine bor förvisso i London, men hon har kvar sitt boende på Hovstallet i centrala Stockholm och när hon och Chris O’Neill är hemma i Sverige rör de sig i staden som vilket par som helst. De trivs i folklivet och syns ofta promenerandes genom staden med barnen Leonore och Nicolas.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Hon är mycket, mycket tagen av händelserna i Stockholm och följer det noggrant. Jag har varit i kontakt med henne flera gånger där hon frågar hur stämningen är, säger Margareta Thorgren, hovets presschef till Expressen.

Kungafamiljen under måndagens minnesceremoni vid Stadshuset.

Foto: Stella Pictures, IBL.

Annons