Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Madeleines vänskap med Sofia uppmärksammas nu utomlands

20 okt, 2011, 08:07
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Den så omtalade, frostiga relationen mellan prinsessan Madeleine och prins Carl Philips sambo Sofia Hellqvist intresserar även den anglosaxiska världen.

Nu uppmärksammar även tidningen Examiner.com det svenska triangeldramat och citerar ett uttalande av hovets presschef Bertil Ternert:

– Jag har talat med Prinsessan Madeleine om Sofia Hellqvist och hon hävdar att de har en god relation. Prinsessan bor i New York och har inte så många möjligheter att träffa Sofia, men när de gör det kommer de väl överens.

God relation

Vad härligt att alla är vänner igen! Man förstår att Madeleine njuter av att slippa vara på hemmaplan. Hon fokuserar på sitt eget liv och orkar inte tänka på vare sig Sofia eller expojkvännen Jonas Bergström, som nu är sambo med Maddes forna bästis Stephanie af Klercker. Prinsessan är mycket nära vän med Emma Pernald och har länge hoppats på en återförening.

Accepterat Sofia

Prins Carl Philip visar däremot tydligt vad han vill. Kungaparet har accepterat Sofia Hellqvist och det verkar ju som om även Madeleine nu kapitulerat.

– Det blir Carl Philip och Sofia – varken man vill det eller inte, säger en bekant till paret.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Åsa Bönnelyche

Foto. IBL, Stella Pictures

Läs även:

Prinsessan Madeleines kalender har fyllts på med ett nytt jobb››

Guldringen som ska rädda Madeleine››

Nu åker prinsessan Madeleine till Brasilien››

Annons