Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Madeleine inreder barnkammaren i London

01 sep, 2015, 08:05
author
Annons
Madeleine

Prinsessan Madeleine och Chris O`Neill börjar en ny fas i livet med två små barn och ett hem att inreda i London.

Prinsessan Madeleine kan inte åka fram och tillbaka med barnen hur som helst. Barn behöver rutiner och en inrutad tillvaro. Det vet Madeleine och därför har hon och Chris sett till att ha prins Nicolas dop i oktober.

Madeleine

Då ska nämligen prinsessan till Sverige i ett annat ärende. Hon har ett uppdrag dagarna före dopet och viss förberedelse kommer ju också att ske inför den stora dagen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
drottningholm

Prinsdopet måste ju planeras in i minsta detalj, inbjudningar skickas och kläder köpas in. Platsen blir Drottningholms slottskyrka även denna gång. Här ser vi en bild från prinsessan Leonores dop den 8 juni 2014.

nicolas-2-hovet

Flyttlasset till nya bostaden i London ska packas upp. Det krävs organisation och det kan vara energikrävande att se till att alla saker hamnar på rätt plats i hemmet, speciellt med två små barn att ta hand om samtidigt. Nu har ju familjen hjälp. Barnen har en barnflicka som avlastar.

Annons
Estelle

Barnkammaren vill prinsessan Madeleine inreda själv. Hon har ett stort inredningsintresse och har redan shoppat lampor och små saker till prinsessan Leonores och prins Nicolas rum. Flytten innebär en stor omställning för prinsessan Leonore, som nu är ett och ett halvt år.

leonore-2-fb

Prinsessan Leonore bodde sitt första levnadsår i New York och flyttade med familjen till Stockholm 2015. Madeleine är mammaledig och det är ingen brådska än att hitta en lämplig förskola för Leonore. Ju äldre Leonore blir, desto viktigare är det att hon får leka och träffa nya vänner att busa med.

Annons

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

 

 

Annons