Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Madeleine säkrade tillgångarna inför bröllopet

24 jun, 2013, 09:06
author
Annons

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill skrev på ett äktenskapsförord före vigseln – precis som Victoria och Daniel gjorde för tre år sedan.

Ett bröllop förknippas med kärlek, romantik – men också med sunt förnuft. Självfallet har äkta makarna Chris O’Neill och prinsessan Madeleine signerat viktiga dokument gällande tillgångarna innan de skred till altaret.

Skrev äktenskapsförord

Den första maj skrevs ett äktenskapsförord på Slottet i Stockholm som prinsessparet har skrivit på. Enligt Expressen kom äktenskapsförordet, på engelska, in till Skatteverket den 15 juni.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

I avtalet framgår att alla inkomster och vinster från enskild egendom kommer att fortsätta att vara just enskild egendom ( saker som inte kan flyttas – hus, gårdar och byggnader exempelvis) – och inget som delas vid en eventuell skilsmässa.

Arv, gåvor, testamente, egendom som förvärvats, egendomar som säljs, inkomster och räntor på egendomarna och värdeökningarna av dessa ska fortsätta tillhöra prinsessan Madeleine.

Annons

Gåvor och arv

Det som Chris O’Neill fått i gåva, arv och genom testamenten fortsätter att tillhöra honom, skriver Expressen.

Även kungaparet och kronprinsparet skrev äktenskapsförord innan de gifte sig.

Läs mer:

Victoria och Daniel firar bröllopsdag>>

Av Åsa Bönnelyche

Foto: All over press, Stella Pictures

Annons