Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Rekordintresse för Kates och Williams Sverigebesök

19 jan, 2018, 15:15
Största kungliga besöket i modern tid.
Annons

Om tio dagar kommer de kungliga megastjärnorna William och Kate till Stockholm. Det blir en av vårens största kungliga händelser och från Storbritannien är medieintresset rekordstort.

Läs mer: Victoria och Daniel bjuder hem Kate och Will till Haga

Enligt våra uppgifter väntas mellan 40 och 50 brittiska fotografer till Sverige! Den internationella uppmärksamheten kommer att bli enorm.

Räkna med medieinvasion under Kates och Williams två dagar i Sverige.

Senast medlemmar ur den brittiska kungafamiljen var i Sverige på officiellt besök var våren 2012, när prins Charles och Camilla gästade kungaparet. Då var det cirka 20 brittiska fotografer plats, nu handlar det alltså om mer än det dubbla!

Annons

Läs mer: Se hertiginnan Kates fina gravidstil!

Så här såg det ut för sex år sedan, när Charles och Camilla gästade kungafamiljen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Läs mer: Här ska hertigparet bo under Sverigebesöket

Läs mer: Se varma mötet mellan Carl Philip och mamma Silvia

Foto: IBL och Stella Pictures

Annons