Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Se fina videoklippet med prinsessan Sofia!

05 feb, 2018, 15:00
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Prinsessan Sofia kickar igång Project Playgrounds nya kampanj 14 Days of Love.
Annons

Som vi tidigare berättat befinner sig prins Carl Philip och prinsessan Sofia i Sydafrika. På Project Playgrounds Instagram kan man nu se en film med prinsessan Sofia.

Vi kan också läsa att Project Playground nu lanserat sin nya kampanj 14 Days for Love. De startar kampanjen med några ord från grundarna, prinsessan Sofia och Frida Vesterberg.

Läs mer: Så firar kungafamiljen ätten Bernadotte 200 år

– I fredags hade vi förmånen att få välkomna några spelare från Djurgårdens IF till ett av våra center i Sydafrika. Det var spännande att se hur både spelarna från Djurgården blev inspirerade från våra fotbollsledare och tvärtom. Stort tack för att ni visat ett starkt intresse för Project Playground och det viktiga arbete vi gör. Vi hoppas att ni kommer och hälsar på oss snart igen!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto: Instagram/Project Playground

Annons