Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sofias nya uppdrag – hovet fyller på i kalendern

06 apr, 2017, 12:00
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Då får vi se den gravida prinsessan igen!
Annons

När hovet gick ut med nyheten om att Sofia och Carl Philip väntar sitt andra barn var de noga med att påpeka att prinsessan kommer att fortsätta arbeta som vanligt. Och mycket riktigt. Nu har de fyllt på hennes kungliga kalender med två nya uppdrag. Den 8 maj kommer Sofia att vara med vid invigningen av Friends antimobbningsforum och den 31 maj närvarar hon vid en fest på Sophiahemmets högskola. Dessutom ska hon delta i ett styrelsemöte för Prinsparets stiftelse den 25 april.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Gravida Sofia må ha inlett det kungliga arbetsåret i ett lite lugnare tempo med de kommande månaderna kommer vi alltså att få se henne vid ett flertal tillfällen. Prinsessan är ju dessutom känd för att göra privata ärenden i Stockholms city, särskilt nu när våren har har börjat göra sig påmind. I början av veckan syntes hon till exempel på den populära restaurangen Strandvägen 1, som vi skrev om här.

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: Stella Pictures

Annons