Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Stora gåtan kring Sofias schema

31 jan, 2017, 10:58
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Schemat förvånar.
Annons
sofia ibl

 

Vårterminen är igång för de flesta i kungafamiljen och hovet meddelade nyligen att prinsessan Madeleine gör sitt första uppdrag för året i mitten av februari.

Men en sak förvånar med kungahusets officiella kalender. Det finns nämligen inga officiella uppdrag inplanerade för prinsessan Sofia.

Sofia och Carl Philip har nyligen tillbringat en längre tid i Sydafrika och senaste gången vi såg dem var under Svenska Akademiens högtidssammankomst den 20:e december. Under måndagen var prinsparet dock tillbaka i tjänst för att vara med vid ett styrelsemöte för sin stiftelse, men kungahuset delade inte med sig av någon bild från mötet så som man brukar.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men även om vi inte får se Sofia och Carl Philip får vi snart höra mer från dem. I morgon lanseras podcasten “Jakten på likes” och i premiäravsnittet är prinsparet gäster.

Av: Liv Sander.

Foto: IBL.

Annons