Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victoria i tårar hemma på slottet – känslorna tog över fullständigt

08 okt, 2024, 16:00
Kronprinsessan Victoria kunde inte hålla tillbaka tårarna – efter scenerna hemma på slottet.
Annons
7 saker du inte visste om kronprinsessan VictoriaBrand logo
7 saker du inte visste om kronprinsessan Victoria

Kronprinsessan Victoria gråter sällan, men när hon fick en privatvisning av Filip Hammars och Fredrik Wikingssons hyllade dokumentär ”Den sista resan” kunde hon inte stå emot.

– Jag tror det var Fredrik som hade kontakt med hennes man, prins Daniel. Då frågade han om de ville se filmen. "Ja!", sa dem. Så då gick vi först på bio, med dem, säger Filip i en intervju med Efter fem och fortsätter:

– Det var bara pappa, mamma, jag, Fredrik och respektive och dem. Och Säpo-vakterna, som satt och storgrät. Så vi såg hela filmen med dem. Livet tar en till märkliga platser. Efteråt åkte vi ut till slottet och käkade middag.

Annons

Händelsen hemma på Haga

I ett inlägg på Instagram berättade Filip Hammar om det stora mötet med kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

”I går fick Kronprinsessan och Prins Daniel träffa Sveriges just nu i särklass största filmstjärnor. De såg ”Den Sista Resan” tillsammans och njöt sen av en lång, uppsluppen middag på Haga Slott”, skriver han och fortsätter:

”Skratten haglade och pappa levererade stories som i fornstora dar”.

Filip Hammar: ”Hon gråter”

I ”Den sista resan”, som nyligen utsågs till Sveriges Oscarsbidrag, åker Filip och Fredrik på en bilresa med Filips pappa Lars Hammar till Frankrike i syfte att få honom att må bättre än han gjort de senaste åren.

Annons

Kanske var det insikten att ens föräldrar blir äldre som berörde Victoria så djupt. I en intervju med kino.dk berättar Filip att kronprinsessans tårar flödade under visningen.

– Vi gick på en privat visning för dem och hon vänder sig om och hon gråter och hon säger, "Ja, jag kan relatera." Och så inser du: "Åh ja, din far är kungen av Sverige", säger Filip Hammar till sajten.

Fredrik Wikingsson och Filip Hammar
Fredrik Wikingsson och Filip Hammar. Karin Törnblom / TT

Foto: TT/Instagram

Annons