Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victorias hisnande utseende på resan – smycken för en halv miljon

23 okt, 2024, 20:00
author Ellinor Ericstam
Ellinor Ericstam
Victorias smycke är värt en hel del...
Annons

Som tronarvinge och kunglighet har kronprinsessan Victoria fått bära många vackra smycken under årens lopp. Under fester, middagar och bröllop har hon kunnat stråla och glänsa i diadem, halsband och armband.

WOW! Victoria, Mette-Marit & Mary bländande vackra på tyska presidentpartytBrand logo
WOW! Victoria, Mette-Marit & Mary bländande vackra på tyska presidentpartyt

Många minns säkert det vackra Kamédiademet, som kronprinsessan Victoria bar under sitt bröllop med prins Daniel 2010. Även drottning Silvia bar diademet under sitt bröllop med kungen 1976.

Andra diadem som ligger kronprinsessan varmt om hjärtat är stråldiademet och fyrknappsdiademet som hon har burit under flera Nobelfester.

Tidigare i veckan bar kronprinsessan ett halsband som hon inte haft förut – och nu har prislappen avslöjats!

Sanningen bakom Victorias mystiska smycke!Brand logo
Sanningen bakom Victorias mystiska smycke!

Kronprinsessans dyra halsband

Det var under en middag med de andra nordiska kungligheterna, Finlands presidentpar, Islands presidentpar och Tysklands förbundspresident som Victoria dök upp i ett nytt guldigt halsband. Och priset på det vackra smycket är inte nådigt – det landar på hela 295 000 kronor!

Annons

Kronprinsessan har genom åren blivit känd för att återvända både smycken och kläder – men nu har hon alltså unnat sig ett helt nytt smycke. Men det slutar inte där.

Victoria hade också på sig en ring i samma design – och den är inte heller billig: 64 500 kronor. Totalt landar alltså prislappen för smyckena på en närmare en halv miljon kronor.

Victoria gjorde något helt oväntat på festen i Tyskland!

Kronprinsessan bar smyckena tillsammans med en lila sammetsklänning och håret var uppsatt i en elegant knut i nacken. Det strålade verkligen om henne under middagen!

Både halsbandet och ringen kommer från det svenska smyckesvaruhuset Engelbert – som också är kunglig hovleverantör. Halsbandet är i 18 karat gulguld och Och det här är inte första gången kronprinsessan Victoria dyker upp med smycken från märket – tidigare i år bar hon ett par gnistrande örhängen från dem under en prisutdelning i Stockholm.

Annons