Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Casper Janebrink stoppas av TV4 – ärliga orden: “Har ingenting”

27 sep, 2024, 09:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Casper Janebrink.
Foto: TT.
Nu bryter han tystnaden om beslutet.
Annons
Casper Janebrinks panik – här går allt snettBrand logo
Casper Janebrinks panik – här går allt snett

Casper Janebrink, 54, har blivit en omtyckt tv-profil genom sina olika framträdanden i tv-rutan. Oftast ser vi honom på sommaren, som programledare för Bingolottos sommarkvällar tillsammans med Agneta Sjödin, 57.

Trots tv-karriären har han sin självklara bas i musiken och är en av fyra medlemmar i dansbandet Arvingarna.

Arvingarna har också gjort både sommar- och julprogram på i TV4 men trots programmens höga tittarsiffror verkar det som att det inte blir några fler..

I en ny intervju med Hänt öppnar de upp sig om beslutet.

Succéprogrammen stoppas

För 31 år sedan slog dansbandet Arvingarna igenom ordentligt! Bandet består förutom Casper av medlemmarna: Lars "Lasseman" Larsson, 52, Kim Carlsson, 52, och Tommy Carlsson, 56.

Annons

I jul ska de för första gången ge sig ut på en julturné. Showen heter Klart det ska bli Jul! och trots jultemat bjuder de förhoppningsvis även på deras odödliga klassiker Eloise.

Vi är många som förknippar Arvingarna med just julen. De har nämligen haft ett alldeles eget julprogram. I Arvingarnas jul – hemma hos Lasseman bjöd de på sång, matlagning och julglädje.

Arvingarna.
Arvingarnas succéprogram på TV4 stoppas. Foto: Karin Törnblom/TT

Programmet blev en stor succé men trots framgångarna verkar det som att TV4 lagt ner programmet. I en intervju med Hänt öppnar bandmedlemmarna upp sig om beslutet.

– Nej, inget nytt tv-program... Vi är ju sugna på att göra det, men vi får nog skjuta på det, vi hinner inte med det i år, säger Casper till Hänt och fortsätter:

– Det är ju första året som vi gör en riktig, egen julturné också. Så då kände vi att det får vara första steget iallafall och vi har ju byggt på med väldigt mycket bra jullåtar här också de senaste åren. Så något typ av julprogram i framtiden, absolut. Det hade varit superroligt.

Annons

"Har ingenting"

Arvingarna har firat både jul och sommar hemma hos Lars "Lasseman" Larsson. Programmet Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan blev en lika stor succé som deras julprogram. TV4 verkar inte ha någon plan på att fortsätta spela in varken jul eller sommarprogrammet.

– Nja alltså det vi har hört är att när vi kommer ut och spelar på somrarna så kommer folk fram och frågar "blir det något mer Lassemans altan? Det var så himla trevligt". Men samma svar här då, att vi har ingenting bestämt, men vi har inte lagt något åt sidan. För vi skulle absolut kunna tänka oss att göra det igen, säger Casper till Hänt och Lasseman fyller i:

– Det finns en liten dröm om att få till någonting i framtiden, absolut.

Lars berättar att han nyligen flyttade till ett nytt hus utan altan men kommer med lugnande besked till tv-tittarna som håller tummarna för en ny säsong.

– Ja men renoveringen är klar nu! Men det finns andra ställen man kan vara på också. Men själva innehållet som var, är ju på något sätt ett rent nöje och glädje, vill man ju titta över och göra något liknande program. Det var ju glädje, säger Lasseman till Hänt.

Foto: TT.

Annons