Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Charlotte Perrellis tunga beslut med maken Anders Jensen – pappren inskickade

15 sep, 2024, 11:00
Charlotte Perrelli och Anders Jensen
TT
Charlotte Perrelli och Anders Jensen har fattat sitt beslut – och skickat in papprena.
Annons

Charlotte Perrelli och Anders Jensen lever sannerligen ett liv i överflöd. De har flera miljonvillor i flera olika länder och åker regelbundet på resor till några av världens mest mytomspunna resemål.

Faktiskt är det svårt att hålla resa på alla fastigheter som makarna har i sin ägo.

Anders Jensens mångmiljonklipp – i Charlotte Perrellis ekonomiska krisBrand logo
Anders Jensens mångmiljonklipp – i Charlotte Perrellis ekonomiska kris

– I Djursholm har vi tre hus. Ett i Åre. Två hus i Marbella. Ett i Älvsjö. Familjegården i Småland. Sen har vi en lägenhet i Mörby, har Anders tidigare berättat i en intervju med Expressen.

Annons

Charlotte Perrellis beslut med maken Anders Jensen

Charlotte Perrelli och Anders Jensen
Charlotte och Anders tar det säkra före det osäkra! TT

Man hoppas självfallet att kärlekssagan är utan slut, men hur går om gnistan slocknar och en separation är ett faktum? Jo, då har Charlotte och Anders ett äktenskapsförord, färdigt och undertecknat och inskickat till berörda myndigheter. Det har Hänt rapporterat om tidigare.

I äktenskapsförord finns standardformuleringar om att allt som parterna tar med sig in i äktenskapet ska förbli den specifika makens enskilda egendom. Allt hänger alltså på vem som står som formell ägare på alla enskilda kontrakt.

Annons

Detta är beslutet – det får Charlotte Perrelli

Men detta är formalia som vi hoppas aldrig blir aktuell att träda i kraft. Inget pekar på att Anders och Charlotte är på väg att gå skilda vägar – trots att den sistnämnda tvekande när Anders plötsligt hörde av sig.

– Jag kände: ”skulle inte tro det”, och svarade att det är lite mycket just nu. Jag var inte alls ”in the mood” för att träffa en ny människa. Jag befann mig i en period där jag hade bestämt mig för att inte leva med en man. Jag kände att jag levde ju med mina två pojkar och var både trygg och väldigt lycklig i det, sa hon i Stjärnorna på Slottet.

Annons