Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Christians oväntade ord om Pernilla Wahlgren – mitt i bröllopsplaneringen: "Hon skulle aldrig..."

11 aug, 2024, 18:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Pernilla Wahlgren.
Christian Bauer och Pernilla Wahlgren planerar bröllop nummer två. Foto: TT.
Snart gifter de sig – igen! Nu ger Christian ett oväntat svar om sin fru Pernilla Wahlgren.
Annons
Då slutar Pernilla Wahlgren med ”Allsång på Skansen”Brand logo
Då slutar Pernilla Wahlgren med ”Allsång på Skansen”

Snart vankas det bröllop..men vänta? Har inte Pernilla Wahlgren och Christian Bauer redan gift sig?

Jo visst har dem det. I säsongsavslutningen av Wahlgrens värld i år kunde vi se paret säga ja till varandra i Lidingökyrkan.

Det blev ett vackert och intimt vinterbröllop – men snart ska dem göra det igen! Denna gång med pompa och ståt.

Mitt i planeringen får Christian en oväntad fråga om Pernilla och svaret ja det förvånar också!

Dags för bröllop nummer två

Anledningen bakom det något förhastade giftermålet i december i fjol var Pernillas pappa Hans Wahlgren hälsotillstånd som snabbt hade börjat försämras. Pernilla ville så gärna ha med sig sin pappa på den stora dagen och tog beslutet tillsammans med Christian kort inpå bröllopsdagen.

Annons

Hans Wahlgren avled den 10:e maj efter en tids sjukdom men hann vara med på sin dotters bröllop. Hans gick stolt ner för altargången tillsammans med Pernilla.

Pernilla Wahlgren.
Snart gifter sig Christian och Pernilla – igen! Foto: Karin Törnblom/TT

I den senaste säsongen av Wahlgrens värld har vi däremot fått se paret leta efter en ny bröllopslokal i Marbella i Spanien. I en intervju med Expressen avslöjar Pernilla att bröllopet kommer äga rum någon gång efter att Allsångs-säsongen är över.

Paret är alltså i full gång med att planera bröllop nummer två – där Christian verkar vara den som håller i spakarna.

– Han var i Marbella för ett tag sedan och hade bröllopsmöte med vår koordinator. Hur många brudar lämnar över ansvaret för bröllopet på sin man? Men han gör det där så bra, säger Pernilla i intervjun med Expressen.

Annons

Bröllopsplaneringen verkar däremot inte vara det enda som tar upp Christians tid – nyligen fick vi se honom iklä sig en något ovanlig roll. I alla fall när det kommer till ICA:s egna inköpschef.

Oväntade frågan

Det är tidningen Expressen som har fått följa med Christian en dag på jobbet som inköpschef för den stora matvarukedjan.

Dagen de fått chansen att häng med under sticker dock ut från mängden. Christian har tagit sig till matbutiken i Norrtälje för att arbeta ute i butiken.

– Två dagar om året ska vi kontorsråttor från huvudkontoret ut och arbeta i butik för att känna på verkligheten. Ett perfekt sätt att öka förståelsen och få en känsla för hela kedjan, säger Christian i intervjun.

Under intervjun får Christian frågan om han skulle kunna tänka sig att ta sig an rollen som "ICA-Stig" i de berömda reklamfilmerna om den skulle bli ledig.

Annons

– Aldrig. Nej, nej. Det skulle Pernilla aldrig gå med på, säger Christian och skrattar.

Pernilla som själv kommer från en bakgrund inom teater verkar alltså inte tycka att Christian håller måttet – i alla fall inte om du frågar han själv.

Christian tar sig däremot en funderare och svarar igen:

– Men det är klart. Jag skulle inte tacka nej till att spela Ica-Stig. Det hade i alla fall varit roligt att få provfilma för rollen, säger han.

Vi får se kanske dyker Christian upp i tv-rutan i ett helt nytt format?

Foto: TT.

Annons