Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Därför syns Lars Lerin plötsligt utan Junior – sanningen om äktenskapet

05 sep, 2024, 18:00
Lars Lerin och Junior
TT
Lars Lerin syns utan sin trogne make Junior – detta är sanningen bakom.
Annons

Lars Lerin och Manoel ”Junior” Marques Lerin är ett radarpar. Junior flyttade från hemlandet Brasilien till Sverige, och det var kärleken till Lars som drev honom.

Relationen har varit stormig och omväxlande, men nu lever paret ett tryggt familjeliv i Värmland tillsammans med de fyra barnen Iris, Gerd, Gabriel och Rafael.

Här är första bilderna på prinsessan Sofia efter gravidlyckan!Brand logo
Här är första bilderna på prinsessan Sofia efter gravidlyckan!

Lars Lerin syns utan Junior – här är förklaringen

Lars och Junior gör ofta intervjuer tillsammans, som par, men den här gången var Lars ensam gäst i Nyhetsmorgon. Många tittare som slog på tv:n blev nog förvånade över att platsen bredvid 70-åringen var tom. Men vi på Svensk Dam har förklaringen.

Lars Lerin och Junior
Ni är så fina ihop, Lars och Junior!TT

Lars var nämligen där för att prata om sin nya barnbok Trollet som hittade hem. Det är projekt som han ligger bakom på egen hand, skilt från samvaron med Junior.

Annons

Samtidigt har Junior och barnen bjudit på inspiration till själva sagan.

– Jag var ute och gick med min lille treåring och vi skojade om en gammal jordkällare. Han var rädd för det där stället. Vi sa att det nog var ett troll som bodde där, men att det inte var hemma just nu, säger Lars i Nyhetsmorgon.

Lars Lerin: "Hittar inte hem"

Lars har alltid varit tydlig med att han prioriterar familjen, men att konsten också är en stor kärlek.

– Som målare eller författare hittar man inte hem riktigt. Man blir inte färdig riktigt. Det är en livsuppgift. Det finns alltid något att förbättra. Så fort barnen går till skolan har jag ju mig själv och arbetet, säger Lars.

Senaste gången äktenskapet mellan Lars och Junior hamnade i fokus var när Expressen avslöjade att Lars hade lämnat in en skilsmässoansökan till Värmlands tingsrätt.

Annons

Lars glömde själv av detta och blev påmind först när Expressen ringde.

– Junior kan blossa upp i raseri över smågrejer men sedan lägger han det snabbt bakom sig. Hos mig går konflikter mycket djupare än vad det gör för honom. Jag ruvar på oförrätter och blir nästan hämndlysten om någonting har fått mig att känna mig kränkt, säger Lars i en intervju med Hemmets journal.

– Just då såg jag ingen annan lösning än skilsmässa. ”Det här funkar inte längre, det är nog bättre att vi går åt olika håll”, tänkte jag.

Annons