Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Erik Videgårds nya jobb – efter uppskattade tiden i Nyhetsmorgon

27 jul, 2024, 12:00
author Victoria Morand
Victoria Morand
LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet
Har nu gjort ett nytt karriärsval.
Annons
Jenny Alversjö och Erik Videgårds verkliga relation: ”Har varit...”Brand logo
Jenny Alversjö och Erik Videgårds verkliga relation: ”Har varit...”

Erik Videgård är en av Sveriges mest framstående och innovativa kockar. Hans karriär inom matlagning sträcker sig över flera decennier och har verkligen blivit en frontfigur inom matlagningsvärlden.

För ett par år sedan gjorde Erik en stor succé när han för första gången gästade TV4:s morgonprogram Nyhetsmorgon – vilket gjorde honom till en återkommande gäst.

Hans närvaro i studion har inte bara bidragit till tittarnas matglädje, utan har också skapat starka band med hans kollegor – en riktigt favorit i både TV-rutan och i studion helt enkelt.

Annons
Hans Shimoda/TT

Byter nu riktning

Utöver hans medverkan i TV, mer specifikt Nyhetsmorgon, så har Erik nu utvecklat sin karriär ännu mer – nämligen genom böcker och Youtube.

På sin nystartade Youtubekanal kommer han dela med sig av inköpstips, olika tekniker att använda sig av i köket och recept från hans kokbok Facing Heaven.

Men Facing Heaven är inte hans enda bok, han har flera men de har varit så populära, så det finns helt enkelt inga kvar! Erik får konstant frågor om att släppa fler – men det får framtiden helt enkelt utvisa.

Annons

Många i Eriks kommentarsfält visar stor uppskattning till både hans böcker men också hans nya intiativ för att starta en Youtube-kanal.

Och vi på Svensk Damtidning håller med! Vi är så glada för din skull Erik!

Bild: TT/Instagram

Annons