Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Helena Segers beteende på bilderna har blivit en snackis – alla ser samma sak

12 sep, 2024, 19:00
Maximilian Ibrahimovic, Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger
TT
Helena Segers semesterbilder med Zlatan Ibrahimovic har blivit oväntat kontroversiella.
Annons

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic har dykt upp på flera semesterbilder det senaste året. Svensk Dam har till exempel rapporterat om när det glamorösa paret tog med sönerna Maximilian och Vincent till den grekiska ön Mykonos och njöt av sol och bad, med sin lyxyacht som bas. Helena och Zlatan njuter storligen!

Därför är Helena Seger så hemlig!Brand logo
Därför är Helena Seger så hemlig!

Men nu har de där semestrarna plötsligt blivit föremål för kontrovers. I Milano har det börjat viskas i sura ordalag om den gode Zlatan, som arbetar som sportslig rådgivare för sin älskade klubb AC Milan.

Annons

Zlatans beslut med Helena får kritik

Expressen skriver att italienaren tycker att Zlatan åker på alldeles för många semestrar med familjen – i stället för att prioritera jobbet.

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic
Blir det för många semestrar, Zlatan? TT

Och även hans faktiska insatser på arbetet får kritik. Zlatan har nämligen sett till att sonen Maximilian har fått ta plats i seniorsatsningen – på bekostnad av stortalangen Franscesco Camarda.

Är detta resultatet av orättvis svågerpolitik, undrar man i det stövelformade landet.

Annons

Maximilian är fortfarande bara 17 år gammal men fyller 18 den 22:a september. Han har än så länge fått nöja sig med att spela det nystartade reservlaget Milan Futuro, som ingår i den italienska tredjeligan Serie C.

Zlatans beslut för sonen Maximilian

Det är såklart tufft för Zlatan att balansera kärleken till sonen med sitt ansvar som beslutsfattare. Men svensken tvekade inte att ta jobbet, när Milan och ägarkonsortiet RedBird erbjöd honom en tjänst.

– Jag har funderat länge på de första stegen i min karriär utanför fotbollen. Jag ser väldigt mycket fram emot att börja denna resa som en del av RedBird och Milan. För mig och min familj är det verkligen som att komma hem, till den kära klubb där jag avslutade min spelarkarriär och nu börjar mitt nästa kapitel, sa Zlatan i ett pressmeddelande när beslutet meddelades.

Annons