Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Henrik Dorsins hårda ord till Vanna Rosenberg – dolts in i det sista

15 aug, 2024, 04:00
author Victoria Morand
Victoria Morand
Nu öppnar Henrik Dorsin upp om relationen till kollegan.
Annons
Henrik Schyffert om bråken med Nour El Refai: ”Ger upp”Brand logo
Henrik Schyffert om bråken med Nour El Refai: ”Ger upp”

Den folkkära skådespelaren Henrik Dorsin har gjort stor succé i bland annat rollen som "Ove" i Solsidan tillsammans med Felix Herngren, Josephine Bornebusch, Mia Skäringer och Johan Rheborg.

Nu är han aktuell med Svenska revyn som han gör tillsammans med Johan Ulveson och Vanna Rosenberg – något som Henrik inte är helt nöjd med.

Pontus Lundahl/TT

Svenska revyn har premiär i september på Scalateatern i Stockholm – den teater som Dorsin sedan år 2014 är delägare i.

Annons

Det här är inte den första revyn som trion Dorsin, Rosenberg och Ulveson gör – de intog nämligen scenen tillsammans 2021 och gjorde stor succé tillsammans.

Henriks ärliga ord om kollegorna

Henrik har under flera tillfällen jobbat med båda Vanna och Johan, trots att han uppskattar att jobba med dem så finns det ett problem.

I en intervju med Kristoffer Triumf i podcasten Värvet så beskrev Henrik sina tankegångar.

– Nu blir det som att jag dissar dom jag ska jobba med, alltså Vanna och Johan men det menar jag inte alls för jag tycker dom är dom bästa och roligaste att jobba med som jag kan tänka mig. Men jag kan tänka att det vore skönt att jobba – även om det är vi tre – att få in någon yngre.

Säger han och fortsätter:

– En ny generation som kan säga "Jag förstår inte" eller "Vad är det roliga med det här". Så kommer man säkert bli skitsur när den säger det, "din ignoranta jävel". Men det kan jag känna, säger Henrik.

Annons
Magnus Wennman/ Aftonbladet / TT

Han berättar även att han gärna hade jobbat med både Marcus Berggren eller Henrik Nyblom.

– Jag skulle tycka det var jätteroligt att vara med i något som jag inte ens hade skrivit. Som Johan Ulveson är med i det här nu, så hade jag velat vara med om typ Henrik Nyblom och Marcus Berggren gjorde en show och frågade: Vill du vara med oss?

Det återstår helt enkelt att se om Henrik Dorsins önskan går i uppfyllelse!

Bild: TT

Annons