Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Linda Lindorff i tårar – reagerar starkt på händelsen

06 okt, 2024, 17:00
Linda Lindorff kan inte hålla tillbaka tårarna – reagerar starkt på händelsen i Bonde söker fru.
Annons
5 saker du inte visste om Linda LindorffBrand logo
5 saker du inte visste om Linda Lindorff

Linda Lindorff lever för Bonde söker fru. I 18 säsonger har hon varit programledare för det lantliga singelprogrammet, suttit med i den berg-och-dalbana av känslor som ständigt cirklar runt deltagarna och bevittnat både roliga och tråkiga händelser.

Den erfarna Linda har en gedigen kunskap gällande singelbönder, vilket innebär att hon mer eller mindre kan kliva in på vilken bondgård som helst och föra sig bland bönder och djur.

Det spelar heller ingen roll var bondgården är lokaliserad: Linda kan vara på bondgårdar i Frankrike, USA och Grekland och få det att verka lika naturligt som på hemmaplan.

Annons
Linda Lindorff
Linda Lindorff, programledare, Bonde söker fru. Karin Törnblom/TT

”Många nätter av oro”

Nu har den nya säsongen startat. Inspelningsperioden har i sedvanlig ordning varit intensiv och för Linda har det inneburit en hel del känslor, känslor som även påminner om tidigare säsonger.

”Under inspelningen av Bonde söker fru så är otroligt nervöst och laddat hela tiden. Så många nätter av oro och så ofta rädslan att det ska bli fel eller att nån ska bli sårad. Den stora oron i år kom tidigt. Redan på slottet. Den damp ner i mig som en stor klump i magen som fort jag klev in i huset där våra bönder bor. Jag fick såna flashbacks. Minnen från förr…”, skriver Linda i sin blogg och fortsätter:

Annons

”Min oro är förstås både hyfsat obefogad och överdriven, jag är medveten om det, men kroppen och hjärnan är inte alltid förnuftiga, och ja… det har ju faktiskt hänt förut”.

Linda Lindorff i tårar

Ja, vi alla minns när bonden Marie-Louise och André började prata redan på castingen uppe i Stockholm och blev blixtkärra.

”Under pirriga omständigheter så friade sedan André när jag var och hälsade på – och hon sa ja. Helt underbart förstås, tårarna rann av lycka på oss alla tre men samtidigt ställde det ju till det ordentligt då vi helt plötsligt tappade två av våra fyra bönder…”, skriver Linda vidare.

Annons

Självklart är det inte optimalt att två finner varandra redan under inspelningen, då hela programmet faktiskt går ut på att singelbönder ska hitta kärleken.

Linda Lindorff
Linda Lindorff tycker det är känslosamt att spela in Bonde söker fru. Magnus Ragnvid /TT

Foto: TT

Annons