Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Peter Forsbergs glädje utan Nicole Nordin – har hittat ny partner

03 okt, 2024, 08:00
Peter Forsberg och Nicole Nordin
TT
Peter Forsberg bekräftar – nu har han hittat en ny!
Annons

Peter Forsberg har några omskakade år bakom sig. Våren 2023 meddelade han och partnern Nicole Nordin, mamman till hans tre barn, att de skulle gå skilda vägar efter tretton år ihop.

Sedan dess har Peters tillvaro präglats av en känsla av nystart. Inför hockey-VM gjorde han klart med Viaplay om att bli deras nya expert. Nu har han ett nytt uppdrag på samma plattform.

Så blir Peter ”Foppa” Forsbergs & Nicole Nordins nya liv efter uppbrottetBrand logo
Så blir Peter ”Foppa” Forsbergs & Nicole Nordins nya liv efter uppbrottet

Peter Forsberg har hittat ny partner

Han ska vara med i ett nytt magasin som fokuserar på den nordamerikanska ligan NHL. Programleder gör Viaplay-profilen Niklas Jihde, som blir Peters partner i formatet.

Annons
Peter Jihde, Niklas Jihde och Peter Forsberg
Bröderna Jihde och "Foppa" – vilka ikoner! Jessica Gow

– Det känns jättekul med Viaplays nya show ”Godmorgon NHL!” Jag är riktigt taggad på att åter kliva in i expertrollen. Sen ska det även bli spännande att komma nära NHL igen, en liga som jag har goda minnen ifrån, säger Peter till Expressen.

Om samarbetet med "Foppa": "Det är helt nytt"

Niklas, som själv är före detta innebandyspelare av världsklass, beskriver "Godmorgon NHL" som ett slags fritidsgård, där "vilka gäster som helst ska kunna dyka upp".

Annons

– Det är ett helt nytt koncept, vi vill ta NHL till en ny nivå här hemma i Sverige när det gäller bevakning och komma nära de stora stjärnorna, men även fronta de spelare som vill nå den stora scenen. Vi ska även skapa debatter som präglar hela hockey-Sverige, allt från NHL till hockeyettan. Hos oss får tittarna och lyssnarna även träffa gamla Tre Kronor-hjältar och NHL-stjärnor, säger Niklas.

Peter har etablerat sig som en rättfram och ofjäskig expert – som inte skräder orden.

– Som expert ska man vara ärlig. Det tänker jag vara. Jag tänker inte stå och hymla om Tre Kronor inte gjort det bra, har Peter sagt till Expressen.

Annons